Lev et Bæredygtigt Liv

Freetown Christiania

Med Elisabeth

Varighed

1,5 timer - torsdage kl. 17.

No items found.

Inspiration til livshistorier

Hvad kommer i til at lave?

Kom med Elisabeth ind i hendes fantastiske lille hjem, hvor du vil opleve, hvordan det er at bo bæredygtigt i Christiania-fællesskabet. Elisabeth har over 30 års erfaring med at arbejde på tværs af kulturer, som underviser i afrikansk dans, og har boet i Christiania siden 70'erne.

Elisabeth vil vise dig rundt i sine haver og inviterer dig til at forbinde med et emne, der ligger hende varmt om hjertet: Hvordan man lever et bæredygtigt liv, både spirituelt og fysisk. Kom med et åbent sind og alle de spørgsmål, du kan tænke på, og få nye livsperspektiver fra en person fuld af visdom.

Hvad er inkluderet?

- Adgang til hendes lille hus i Freetown Christiania

- Mød og hils Elisabeth

- Te og vand

Hvad skal medbringes?

Snacks (valgfrit)

Om

Elisabeth

Elisabeth er en dansk danser, sanger, trommeslager, rejsende og lærer. Hun har boet i Afrika i flere år, har arbejdet som lærer og har været med til at starte en kulturudveksling mellem danskere og ghanesere. I samarbejde med andre skabte hun "Folkloric Selamta Cultural Center" - et kulturcenter uden for Accra i Ghana, hvor hun underviser i Folkloric Selamta. I Danmark har Elisabeth undervist på alle slags institutioner for yngre og ældre.

Pris

Fra 50 kr./person

Location pin

Freetown Christiania

Max amount of people

4

Max amount of people

Dansk, Engelsk

Money icon
Payment powered by Stripe
Udforsk Flere Oplevelser

Get the best resources

Get the latest design resources from across the web.